past is past. let it stay there. dont bring it up in the future. Allah will forgive you, ask for forgiveness.

About Me

My photo
lia diana baharin.sixteen.jaythree.5amanah.lk.interior designer to be.170cm.menulis sekadar sukasuka.hilangkan kebosanan yang melanda.we dont know how is our future but still, we can do the best for a better future right. dont you?

Saturday, February 15, 2014

netball.spm.people.stress.

assalamualaikum.

first sekali pasallll netball!
minggu lepas aku ade perlawanan netball asrama. aku group hijau. for the first time dapat hijau. okay then. nvm. aku terpilih jd GS untuk group. pergh kau perghh. mula2 ingat tak dapat shoot. pappap hari lawan tu banyak jugak aku shoot dooooo. bukan nak bangga la tapi saje nak share sebab for the first time in my life main netball then dapat shoot sebanyak tu. sape jaa tak terkojot oyyyy. ahha

spm.
aku takut gila cuak macam nak pengsan bangun pengsan bangun pengsan bnyk kali doyyy. aku nak aktif sukan sebab nak dapat mata koko bia jd tinggi and dapat sijil bebanyak. tahun lepas dapat sijil kurikulum je banyak so tahun ni fokus dekat sukan. konon nak menang merentas desa la masuk lumba lari la. tah tercapai ke tak tah. ahha. yg aku takut gila cuak macam nak pengsan bangun pengsan bangun pengsan bnyk kali tu sebab kalau aku aktif semua tu aku takut penat then tak dapat balance pelajaran. aku ni dah la susah nak stabilkan semua benda. otak asik serabut. pastu susah nak focus study sbb fikir bnyk benda ayyaaa. memang susah orang macam aku ni. serabut.

people.
okay yg ni susah sikit. aku sekarang ni tah taktau kenapa tibe2 jd orang yg suka pendam semua benda tak macam dulu asek potpetpotpet cerita masalah aku kat orang. lepas tu aku pon tak paham dgn orang sekeliling yg kejap okay kejap tak dengan aku. tah ape salah aku, taknak dibagitaunyaaa. dan aku penat. penatsangat. penat dgn orang. penat dgn diri sendiri jugak. tah laa. susah la. tah eyy susah nak explain benda macam ni. kenapa bnyk kepura puraan di mata sedangkan jelas sudah kebenaran. kenapa ek kenapa kenapa kenaaaaaapaaaaa. aku tanya kau ni keenaaapaaa. eyy annoyingnya

stress.
disebabkan bnyk perkara yg dipendam aku jd stress tidak terkata dan disebabkan mata pelajaran yg banyak topik dan subtopiknyaa aku jadi pening dan nak pengsan taknak bangunbangun dah. aku menangis je kejenyaaa. lepas tu! tambah lagi! aku tak reti nak luahkan dan cerita dekat orang masalah aku ha ha complicated en macam soalan addmath+kimia+physics. okay over. tp tu bagi aku la. korang tah. well semua ade pendapat masing2 dan kita ni... kita ni kena respect opinion orang lain right? ceh tetibe je.

anyone? advices? please..........

haihh kalau la kalau la ade sorang dalam seribu orang kat sekeliling aku ni paham dan tau dan rasa ape yg aku rase drpd tgk muka+gerak geri aku. heihh memang memang memang aku sayang ko gilagila dohhh. please muncul depan mata aku and tell me that you feel what i feellll okay? okay bai

assalamualaikum

No comments:

Post a Comment